fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

SkyRadioRun media event van het jaar

SkyRadioRun

J.u.i.c.e. Promotions is een creatief pragmatisch promotiebureau dat verder denkt dan haar eigen disciplines. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve, meetbare campagnes. Een merkervaring neerzetten die beklijft in gedachten van de doelgroep, dat is wat we het allerliefste doen! Ook sport beraakt mensen en de Sky Radio Run is in onze branche een prachtig voorbeeld van een (merk)beleving die je niet wilt missen. Het sluit naadloos aan bij onze filosofie ‘Join us in creating excitement’.

Partner

De afgelopen jaren waren we trouw partner van deze media run. We ontmoeten de mensen uit onze markt op een ontspannen manier, zijn zelf graag actief en we kunnen daardoor onze toegevoegde waarde direct laten zien. We verzorg(d)en de hostesses voor de registratie, de VIP room en de fotomarketing activatie. Daarnaast hebben we modellen ingezet voor de prijsuitreiking  op het podium, maar ook voor de warming-up en voor het motivatieteam halverwege op het 2,5 km punt. Afgelopen editie waren onze massage dames actief voor een andere partner; GrafiPlaza. In samenwerking met Hansaplast van Beiersdorf deelden we blaren pleisters uit aan alle deelnemers en we plaatsten ooit al eens de bavaria 0.0 bar langs het parcours.

Bekijk de compilatiefilm van de SkyRadioRun 2015!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK