fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Sinterklaas en kerst

Sinterklaas en kerst

In de nieuwsitems schrijven wij nog volop over onze zomeracties, maar ook Sinterklaas en Kerst staan alweer bijna voor de deur! Dit mag niet vergeten worden! De kruidnoten liggen in de winkels en zelfs de kerstballen liggen al in menig schap te wachten op kopers. Iedereen maakt zich klaar voor deze feestelijke periodes. Wij ook! Begin hier altijd op tijd mee. Liever te vroeg dan te laat!

In stijl

J.u.i.c.e. Promotions levert jaarlijks vele zwarte Pieten, stoere Kerstmannen en sexy kerstmeisjes. Compleet met schmink, kleding en strooigoed komen ze naar u toe zodat u er geen omkijken naar heeft en alleen maar de voordelen ervan heeft. Denk maar eens aan blije klanten, veel mensen in uw winkel en hogere verkopen! Het kan allemaal!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK