fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Vriendin Shoppingdag

Shoppingdag

Welke vrouw houdt er nou niet van?! Een shoppingdag vol met geweldige acties en gratis spullen! It’s a wish that came true! Wij van J.u.i.c.e. Promotions kregen de geweldige opdracht om tijdens deze shoppingdag, losse nummers & mini-abonnementen te verkopen voor het magazine Vriendin. Ook mochten wij hierbij gratis goodiebags uit te delen!

Met deze goodiebags was het mogelijk om deel te nemen aan de shoppingdag: de bezoekers konden langs de verschillende winkels om gratis producten op te halen en producten met korting te kopen. De actie betrok de volgende winkels:

Vriendin

Vriendin is een uitgave van Audax Publishing. Uitgever van meerdere titels, waaronder: Vriendin, Sante, Weekend, Mijn Geheim en Party. Het Nederlandse blad heeft een bereik van 603.000 lezers en een verspreide oplage van 106.777.
Het magazine Vriendin is een eigentijds vrouwenweekendblad, waarbij overeenkomsten tussen vrouwen en gedeelde emoties van vrouwen centraal staan. Elke week presenteert Vriendin een scala aan emoties door te schrijven over het dagelijks leven van vrouwen. Lezeressen leven mee met de persoonlijke verhalen en vinden hierin ook veel herkenning. Daarnaast biedt Vriendin een verscheidenheid aan praktische onderwerpen zoals culinair, mode, beauty en wonen. Vriendin neemt de lezers serieus, is echt en dichtbij en laat de lezeres in haar waarde.

Doelgroep en Lezersprofiel Vriendin

Vriendin richt zich voornamelijk op vrouwen in de leeftijd van 20 t/m 49 jaar. De doelgroep bestaat uit vrouwen met een modaal inkomen waarvan ze zichzelf en hun gezin moeten onderhouden. De Vriendin-vrouw is middelbaar tot hoog opgeleid. Zij is het middelpunt van haar sociale netwerk, gericht op relaties, staat midden in het leven, verdeelt haar aandacht over haar gezin, haar vriendinnen, (parttime) werk en haar verenigingsleven. Zij is zelfverzekerd, nuchter en staat open voor de verhalen en belevenissen van anderen.

De Vriendin-lezeres is geinteresseerd in alles wat haar drukke leven makkelijker en leuker kan maken, zoals: mode, beauty, uitjes en recepten. Haar belangrijkste drijfveer in het leven is het delen van emoties met anderen en dat vindt ze terug in de human interest verhalen in Vriendin.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Zoek dan niet verder! J.U.I.C.E Promotions bied een geweldig aanbod van jonge doelgerichte promotieteams aan. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

Gerelateerde cases

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK