fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Senz Umbrella’s winkeldemonstratie

Senz Umbrella’s winkeldemonstratie

Bij de promotie van luxe artikelen is de feeling met het product van groot belang. Seeing is believing? Nee, experiencing is believing! Senz is het daar volledig mee eens en schakelde J.u.i.c.e. Promotions in om dit te vertalen naar een uitgebalanceerde winkeldemonstratie voor het grote publiek. Dat Senz hoge ogen gooit met haar winkeldemonstraties, blijkt uit de artikelen op websites van populaire en gerespecteerde marketing partijen:
– Dutchcowboys [artikel]
– Marketingonline [artikel]

Succes Promotie

Wij zijn bij J.u.i.c.e uiteraard niet verrast door het succes van deze promotie. De onweerstaanbare winkelbeleving draagt niet alleen bij aan de directe verkoop van de Senz Umbrella’s, maar ook het langetermijneffect wordt versterkt. Door de opzet van deze instore demo, de specifiek geselecteerde locaties en ons promotieteam, werkt Senz tegelijkertijd aan het imago en de naamsbekendheid. Door de originaliteit waarmee de functie van het product wordt getoond tijdens de winkeldemonstratie, worden bijvoorbeeld instructiefilmpjes een stuk toegankelijker en herkenbaarder voor het publiek. De engagementfactor krijgt daardoor een grote impuls dankzij de zogenoemde ”rain shops”. Deze winkeldemonstraties zijn voornamelijk te vinden in vestigingen van de Bijenkorf.

Bekijk hier het instructiefilmpje van Senz Umbrella’s!

Volgens Philip Hess bestaat er een grote kans dat het concept van deze winkeldemonstraties straks ook over de grens gaat. Uiteraard zullen eerst de resultaten bekeken worden, maar dat de kans groot is laat Hess wel blijken in het interview met DutchCowboys.

Philip Hess, Senz Umbrella’s

Aan het eind van de meet maken we pas de balans op.Maar zoals het er nu uitziet, gaan we dit concept ook over de grens uitrollen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK