fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Santa Maria Foodtruck Tour

‘Het draait maar om één ding bij onze Foodtruck tour: smaak!’

Werken, eten, slapen en dat elke dag weer opnieuw. Maaltijden worden een ‘vaste prik’ in plaats van plezier. Gerechten die gegeten worden omdat ze binnen je comfort zone passen, maar niet omdat ze je smaakpapillen laten tintelen. De maaltijden vliegen voorbij. Dag in, dag uit een boring meal.

Doe nu eens je ogen dicht en stel je een gedekte tafel voor. Schalen met kleurrijk eten en spannende bijgerechten die vechten om je aandacht. Het water loopt je al in de mond zelfs voordat iedereen aan tafel zit. Specerijen laten de smaakpapillen tintelen en toveren een glimlach op ieders gezicht.

Klinkt goed toch?

No boring meals tijdens onze Foodtruck tour

Santa Maria is het grootste Scandinavische bedrijf dat gespecialiseerd is in kruiden. Het streven naar de beste kruiden en de meest spannende specerijen vergt een zoektocht. Daarom wordt er veel gereisd, snuiven ze aan vele culturen die ze inspireren en ze ideeën geven voor producten. Santa Maria maakt het makkelijker om heerlijke gerechten klaar te maken. Het is onze passie om je spannende recepten en combinaties uit alle hoeken van de wereld te laten ontdekken.

Foodtruck festivals met Santa Maria

Daarom bezochten we met de Foodtruck meerdere foodfestivals in Nederland en lieten we de bezoekers zien dat er heerlijke en spannende Tex Mex gerechten gemaakt kunnen worden met producten van Santa Maria. Op de foodfestivals serveren we 5 verschillende gerechten. Met als doelstelling om zoveel mogelijk gerechten te verkopen en om Nederland kennis te laten maken met de spannende Tex Mex gerechten van Santa Maria.

Laat het maar aan J.u.i.c.e. Promotions over om ervoor te zorgen dat het een geslaagde actie werd. Het promotieteam bestond uit 2 koks en 3 promotors. Hierbij zijn de promotors ter ondersteuning van de koks. Elke keer maken we vele hongerige bezoekers blij met een heerlijke maaltijd. Gezond en lekker!

Wil je jouw merk ook laten zien aan je doelgroep? Heb jij ook fijne producten die iedereen een keer moet proeven? Dan kunnen wij je helpen hiermee! Ook denken we graag mee bij het ontwerpen en het uitvoeren ervan. Dus denk je bijvoorbeeld aan sampling of instore demonstraties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We brainstormen graag vrijblijvend met je over alle mogelijkheden of maken een op maat gemaakte offerte voor je.

Eet smakelijk!

Dit project delen via:

Miguel STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Miguel OF BEL 020 - 5813070

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK