fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Sandwichbord heropening Juwelier Remark

Heropening

Juwelier Remark in Leeuwarden is begin dit jaar door brand bij de achterburen getroffen door rook- en waterschade. De afgelopen 4 weken zijn ze dicht gegaan en hebben ze de winkel compleet verbouwd en vernieuwd. Niet alleen het interieur maar ook het exterieur. Kortom: 3 november zijn ze voor het eerst geopend met de gloednieuwe winkel. Tevens hebben ze een nieuw logo gekregen met bijpassende huisstijl.

Sandwichbord

Het openingsconcept was: “Van harte welkom bij Juwelier Remark”. Hoe kan dit duidelijker worden gecommuniceerd dan vier leuke dames met een groot sandwichbord te laten rondlopen in de vorm van een hart! De dames spraken het winkelend publiek enthousiast aan en deelde hartensnoepjes uit. Iedere consument die op elke heel uur in de winkel aanwezig was maakte kans op een waardecheque van € 100,-.

Fieldmarketing

Bij fieldmarketing draait alles om de interactie met de klant. Social media en internetmarketing zijn hot, maar vaak worden de belangrijkste aspecten van fieldmarketing daarmee ondergewaardeerd. Neem nu het artikel over de negatieve aandacht van de Noord-Zuid lijn uit 2011 op marketingfacts.nl (Link: Het succes van het sandwichbord, met een knipoog). In dit artikel wordt duidelijk uitgelegd wat de toegevoegde waarde is van het contact met je doelgroep. Door dit directe contact is de kans op sympathie voor het probleem zeer aanwezig. Ook blijf je op deze manier met een ‘knipoog’ dicht bij de bron van het probleem, waardoor de ergernis in dit geval niet de kans krijgt om zich te verspreiden via online kanalen.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK