fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Sampling zomertour Stegeman Franse Worstjes

Sampling zomertour Stegeman Franse Worstjes

Stegeman Franse Worstjes

Voor de echte levensgenieter heeft Stegeman Franse Worstjes! Deze worstjes zijn op authentieke wijze gerijpt en luchtgedroogd in de zuivere berglucht van de Franse Alpen. In deze streken is Bourgondisch genieten van het leven zo’n beetje uitgevonden.

Proeven!

Tijdens de Zomertour brengt J.u.i.c.e. de sfeer van Bourgondisch genieten met een sampling tour naar de consument. In een ontspannen setting op terrassen, stadsparken, stadsstranden en kleine evenementen lieten teams de Franse Worstjes proeven. Door de teams te voorzien van trendy kleding en een hippe Stegeman bakfiets, krijgt het merkt meteen een boost! Om nog meer conversie te bereiken dan alleen ‘proeven’, kreeg men meteen een bon voor een gratis zakje Franse Worstjes!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK