fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Sampling Rustlers Burgers

Rustlers Burgers sampling campagne

Rustlers bestaat uit een serie hamburgers en warme broodjes. Ze zijn gemaakt van Iers rundvlees, eenvoudig en snel te breiden, terwijl de authentieke vuur geroosterde smaak bewaard blijft. Van “0 tot Tasty in 70 Seconds”.

Sampling campagne

Voor de promotie van deze burgers is er door J.u.i.c.e. Promotions een sampling campagne georganiseerd.
De samplingcampagne werd uitgevoerd met doelgroep tieners/studenten die face to face werden benaderd in de buurt van hogescholen/universiteiten. Tevens hebben we gekeken naar een supermarkt in de buurt waar het product verkocht werd zodat de directe spin off optimaal zou zijn. Belangrijk was bovendien dat bij de sampling acties de ‘Key Selling Points’ van het product kort en krachtig vermeld werden. Voor de campagne werden onder andere demo units en beachflags ingezet voor een stoere en jonge uitstraling.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK