fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Sampling promotie ProRail

ProRail sympathieke sampling activatie

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. ProRail vernieuwde afgelopen voorjaar de sporen rond ‘s-Hertogenbosch. Zo’n 2.000 werklieden gingen bij station Den Bosch keihard aan de slag. 24 uur per dag werkten zij samen door om de grootschalige vernieuwing van het spoor ten zuiden van de stad te realiseren. Sporen worden volledig verwijderd en opnieuw opgebouwd en ingericht, zodat er in de toekomst meer en beter treinverkeer mogelijk is. Daardoor ontstonden er van en naar station ‘s-Hertogenbosch helaas langere reistijden of moesten reizigers gebruik maken van vervangend vervoer per bus.

Sampling actie

Tijdens deze buitendienststelling hebben we 5 momenten geselecteerd, verspreid over 3 dagen, waarop we de reizigers positief wilden verrassen en daarmee hun reis wilden veraangenamen. De promotieteams van J.u.i.c.e. Promotions deelden koffie, thee en water uit, maar ook croissants en appels en informeerden de reizigers over de wijzigingen. Deze sympathieke sampling acties met de campagne titel ‘Bedankt voor uw begrip’ zorgden voor een positieve beleving en meer begrip voor de noodzakelijke werkzaamheden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK