fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Sampling Page vochtig toiletpapier

Sampling Page

Ben jij ook helemaal klaar met schurend toilet papier? En ben je opzoek naar iets nieuws? Dan heeft Page de perfecte oplossing voor je! Naast de keukenrollen en het ’normale’ toiletpapier heeft Page ook vochtig toiletpapier toegevoegd in haar assortiment. En om dat onder de aandacht te brengen organiseerde J.u.i.c.e. Promotions een sampling actie voor Page.

Tijdens het event ‘’Eten op een Rolletje’’ hebben we de sampling actie van Page Fresh vochtig toiletpapier uitgevoerd, zodat de mensen zelf de ervaring van het product konden beoordelen. De sampling verliep als volgt: Page had speciale wc’s geplaatst indien de mensen van het event een ‘’boodschap’’ moesten doen, bij gebruik van de wc kreeg je een Page Fresh sample voor na je ‘’boodschap’’.

Page

Page is een wereldbekend toilet papier merk opgericht in het Amerikaanse Wisconsin, dat al sinds 1872 op de markt staat. Het bedrijf richt zich op iedereen die verantwoordelijk is voor de dagelijkse boodschappen binnen een gezin en staat bekend om haar keukenrollen en toiletpapier. Ondanks de grote naamsbekendheid en het succes, werd er een andere productsoort toegevoegd aan het assortiment. Hierdoor ontstond Page vochtig toiletpapier. Uiteraard helemaal biologisch afbreekbaar.

J.u.i.c.e. Promotions sampling

We kunnen jou ook helpen met een leuke, gekke sampling actie zoals die voor Page. J.u.i.c.e Promotions biedt namelijk een grote groep van jonge, professionele doelgerichte promotieteams aan. We helpen je bij het bedenken van een creatieve en opvallende activatie van jouw merk. Denk je aan een roadshow of aan guerilla marketing? Aan acteurs of misschien fotomarketing? Wij creëren graag mooie momenten voor jouw merk. Dus neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK