fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Duyvis Knappers City Center Sampling

Duyvis

Duyvis is opgericht als een familiebedrijf en produceert pindaproducten en borrelnootjes. Ze worden soms geroosterd en soms met kruiden op smaak gebracht.

Knappers

Duyvis introduceert nieuwe Borrelnootjes Knappers. Deze Borrelnootjes zitten in een extra knapperig jasje! Ze zijn in hete lucht bereid waardoor ze licht en knapperig zijn. Ook zijn ze zorgvuldig gekruid waardoor ze een heerlijke smaak hebben. Dat zie je en dat proef je! En dat proeven, daar zorgde J.u.i.c.e. Promotions voor!

De afgelopen weken hebben de vele promotors supermarkten, campings en ook stadscentra bezocht om Duyvis Borrelnootjes Knappers te samplen. De sampling actie was een letterlijke vertaling van de commercial om herkenbaarheid te stimuleren. Duyvis is natuurlijk “Partijtje gezellig” en daardoor weet nu iedereen hoe de Knappers smaken.

Bekijk hier de video:

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK