fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Sampling campagne Spa Bruisend

Sampling campagne Spa Bruisend: Hoe bruisend ben jij?

Spa heeft vorig jaar Spa Reine opnieuw in de markt gezet met een campagne. Het is dit jaar tijd om de koolzuurhoudende mineraalwaters te herpositioneren. Onder de paraplu Spa Bruisend vallen Spa Intens Bruisend (Spa Rood) en Spa Licht Bruisend (Marie Henriette). Bruisend mineraalwater past goed bij de trend naar een gezonde levensstijl en natuurlijke producten die dicht bij huis gemaakt worden.

Sampling

Omdat Spa Bruisend in een nieuwe slanke fles zit, staat deze centraal in de sampling actie. Het flitsende decor bestaat uit twee grote flessen welke de omgeving vullen met bubbels. De setting wordt compleet gemaakt met Bubbels met daarin kleinere flessen en het team deelt de goed gekoelde flesjes uit vanuit sample trolleys met nog meer bubbels.

De re-launch van Spa Bruisend wordt behalve door sampling ook gepromoot met onder meer tv-commercials, een print- en een outdoor campagne. De slogan luidt: Spa Bruisend, hoe bruisend ben jij?

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK