fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Sampling campagne Chupa Chups Magics

Sampling campagne Chupa Chups Magics

Chupa Chups

Chupa Chups is een van oorsprong Spaans lolliemerk, dat in 1958 is opgericht. De naam van het merk is afkomstig van het Spaanse werkwoord voor zuigen “chupar”. Tegenwoordig kent iedereen het merk Chupa Chups. Met zijn tientallen smaakjes en vullingen en de jaarlijkse productinnovaties is het merk al decennia lang wereldleider.

Sampling

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Chupa Chups Magics, heeft J.u.i.c.e. Promotions een sampling campagne ontwikkeld en uitgerold op 45 locaties in Nederland. Goed geklede promotieteams gingen ondersteund met opvallende promotiematerialen op pad om mensen kennis te laten maken met deze nieuwe lollismaak. Door deze grootschalige sampling campagne proefden vele consumenten de nieuwe smaak van dit Spaanse lolliemerk in de hoop dat deze consumenten tot aanschaf over zullen gaan.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK