fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

RETAIL ACTIVATIE ROYAL CANIN SPEURTOCHT

Onze promotors staan bij de Retail activatie van Royal Caninen en Ranzijn bij de ingang om jou en je trouwe viervoeter op de hoogte te stellen van de bijzondere Speurtocht. Loop jij met je beste vriend de winkel in, dan is de kans groot dat jij een uitnodiging in je handen gedrukt krijgt en jullie aangemoedigd worden om deel te nemen. Wanneer jij deze invult, ben je officieel een deelnemer en maak jij kans op een prijs.

De Royal Canin Speurtocht

Onze promotor staat in de winkel en informeert de bezoekers en deelnemers over de speurtocht. De speurtocht is voor de hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeter. Er zijn in totaal 8 posten in ieder de winkel die deelnemers moeten doorlopen met hun hond. Bij iedere post moeten ze een andere opdracht doen. De deelnemers maken kans op een kleine Flip knuffel. Bij de bonusvraag maken ze kans op een grote Flip knuffel.

De opdrachten zijn onderverdeelt in onder andere:

 • Meerkeuzevragen
 • Behendigheidsoefening ( Een sprong of een slalom)
 • Gewichtscheck
 • Denkspelletje

Royal Canin Speurtocht prijs

Als deelnemer maken jij en je beste vriend kans op een grote of kleine Flip knuffel. Om deze felbegeerde prijs te kunnen winnen moet je als deelnemer alle opdrachten hebben afgerond. Voor het doen van iedere opdracht krijgen je als deelnemer één letter die ingevuld moet worden op het antwoordformulier. Acht letters staan gelijk aan een oplossing. Indien de oplossing correct is, maken deelnemers kans op een kleine Flip knuffel. Alleen als je ook de bonusvraag hebt ingevuld en goed beantwoord maak je kans op een grote Flip knuffel. Onze promotor trekt willekeurig 2 antwoordformulieren aan het einde van de dag uit de inleverbox en controleert of de oplossing correct is.

Wie is Royal Canin

Bij Royal Canin kijken ze gedetailleerd naar alle katten en honden, zodat ze steeds meer over ze leren en gezonde voeding op maat kunnen maken. Royal Canin beschikt over een scala aan gezonde voeding op maar. “Samen houden we alle katten en honden in Nederland gezond en fit!”

Royal Canin Voeding

Royal Canin heeft gezondheids- en dieet. De gezondheidsvoedingen worden verkocht via de dierenspeciaalzaken. De dieetvoedingen worden uitsluitend verkocht via de dierenartspraktijken.

Heb je vragen over de voeding dan is er ook een voedingsdeskundige van Royal Canin aanwezig en anders kan je ook terecht bij een Ranzijn medewerker.

 

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Zoek dan niet verder! J.u.i.c.e Promotions bied een geweldig aanbod van jonge doelgerichte promotieteams aan. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

In opdracht van Art of Activation.


Categorien:    
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK