fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Robinson Fruit Shoot Skills samplingtour

Robinson Fruit Shoot Skills Samplingtour

Speciaal voor de activatie van Robinson Fruit Shoot heeft J.u.i.c.e. Promotions een samplingtour voor kinderen en ouders ontwikkeld. Met de actie “Laat zien wat je kan en kom op TV” maak je kans op coole prijzen met Nickelodeon. Fruit Shoot biedt kinderen de kans om hun talent te laten zien op Nickelodeon TV. Of het nu de nieuwste skateboard-truc is of een breakdance-move, wij willen het zien!

Het promotieteam ging op pad in een zeer opvallende Robinson Fruit Shoot Eend met een nog opvallender flesje op het dak! Op locaties waar veel kinderen waren als pretparken, campings, Avond4Daagses en Zwem4Daagses stopte het team en deelde flesjes uit. Tegelijkertijd werden ouders op de hoogte gesteld van de Skills-actie.

Op evenementen als de Nickelodeon buitenspeeldag heeft ons camera team de skills van de kids vastgelegd en deze na toestemming van de ouders voor deelname aan de wedstrijd geüpload op de speciaal gemaakte actiesite.

Resultaat: Een zeer geslaagde samplingtour met dagelijks een groot bereik in het hart van de doelgroep! Bekijk het hier.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK