fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Roadtour Gazelle

Gazelle

Bij Gazelle zeggen ze altijd: Ga lekker fietsen! Maar met tegenwind, zware boodschappen of een heuvel op is dat niet perse heel lekker. Een elektrische fiets biedt dan uitkomst. Veel mensen denken nog steeds dat een elektrische fiets alleen geschikt is voor oudere mensen of mensen met lichamelijke klachten. Maar de Gazelle elektrische fietsen rijden voornamelijk gewoon heel lekker. En je ziet bijna niet dat het een elektrische fiets is!

Roadtour

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de nieuwe elektrische fietsen van Gazelle, heeft J.u.i.c.e. Promotions voor Gazelle de afgelopen weken een roadtour door heel Nederland georganiseerd. Op zo’n 20 locaties bood Gazelle consumenten vrijblijvend een spontane proefrit aan. Men kwam het Gazelle promotieteam tegen op plaatsen waar veel tegenwind was, waar men de heuvel op moet, of waar men fietst met zware bepakking. Zo kon men zelf optimaal ervaren hoe het is om te fietsen met elektrische trapondersteuning. Het Gazelle promotieteam heeft vooraf een training gehad, kon daardoor alles over de fiets vertellen en fietste ook met de mensen mee.

Bekijk de video hier.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK