fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Roadshows

Roadshows

Een pure beleving neerzetten, de doelgroep verrassen, dat is wat het liefste doen met bijvoorbeeld een roadshows. Met onze roadshows maken we dat heel concreet. Een creatief plan, een zeer sterk landelijk netwerk van specialisten en promotors en een sterk logistiek apparaat zorgen ervoor dat uw merk meer indruk maakt dan ooit.

Roadshows op de juiste locatie

Het succes van uw roadshows staat of valt met het selecteren van de juiste locatie. J.u.i.c.e. Promotions heeft zeer veel ervaring met het selecteren van deze locaties, waardoor we u hier uitstekend over kunnen adviseren. Wij kennen de communicatielijnen en vragen systematisch de benodigde vergunningen voor u aan en nemen u daarmee veel werk uit handen.

Opvallen met uw visuals

Roadshows winnen aan effectiviteit wanneer u zorgt voor opvallende visuals. In nauwe samenwerking met Euromobile.nl bieden wij u de mogelijkheid promotievoertuigen, maar ook andere visuals opvallend te bestickeren en in te richten. We zorgen voor een prachtige, maar ook praktische invulling waardoor uw doelgroep optimaal bediend wordt. De activatie bepaalt uiteindelijk de ervaring van de doelgroep. Wilt u meer weten over onze roadshows en de specifieke mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u graag meer weten of hebt u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Of bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ons portfolio.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK