fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Roadshow Sjakies Scholentour

Sjaak zoekt Sjakies scholentour

 DELTA organiseert in het najaar van 2013 voor de derde keer het zogenaamde Sjaak zoekt Sjakies scholentour. Dat is een project dat de leerlingen door middel van theorie en weekopdrachten leert milieubewust en duurzaam met hun omgeving om te gaan. Er kunnen 20 á 30 basisscholen aan mee doen. Het is belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al milieubewust worden. Dit kan het beste op spelende wijze gebeuren. Op deze manier blijft het beter hangen en hopen we dat de kinderen zich ook een beetje bewust zijn geworden van de informatie.

Sjaak zoekt Sjakies

J.u.i.c.e. Promotions bedacht een activatie om de 219 Zeelandse basisscholen te enthousiasmeren en te informeren over het project. Het Sjaak zoekt Sjakies promotieteam ging langs scholen om het oer-hollandse Bibberspel met twee leraren te spelen. Juichende kinderen, ‘strijdende’ leraren en leuke reuring in de school en op het schoolplein zorgden voor enthousiaste reacties en inschrijvingen voor Sjaak zoekt Sjakies! Een unieke roadshow!

Wilt u meer informatie over de inzet van promotieteams? Neem dan contact op met J.u.i.c.e. Promotions of lees meer over promotieteams op onze pagina.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK