fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Rijkswaterstaat – Promotieteam

“De laatste heipaal”

Promotie actie Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat vertelde ons promotieteam: “Respect voor onze leefomgeving is de basis van Rijkswaterstaat. Door soms wat van de natuur te nemen en dan weer terug te geven. Al eeuwenlang werkt Rijkswaterstaat vol overgave aan Nederland. We bouwen voort op ons verleden en geven antwoord op de vragen van morgen. Samen met deskundige partners werken we aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Samen… Maken wij Nederland”.

Rijkswaterstaat neemt al jaren de zorgen voor de weg op zich. In 2015 is de bouw begonnen van de Gaasperdammertunnel in Amsterdam Zuidoost te hoogte van de A9. Dit knelpunt veroorzaakte veel hinder voor omwonenden. In de laatste week van april 2017 is de laatste paal in de grond geslagen! Het grootste knelpunt van Nederland is aangepakt en eindelijk verholpen. J.u.i.c.e. Promotions heeft bijgedragen door de omwonenden te bedanken voor hun geduld de afgelopen maanden.

Happy candy cane day!
Om dit te vieren heeft Rijkswaterstaat in samenwerking met J.u.i.c.e. Promotions ervoor gezorgd dat iedereen op de hoogte werd gesteld dat de hinder voorbij is door middel van een promotieteam. Er werd een zuurstok overhandigt om het zoeten nieuws te vieren dat de Gaasperdammertunnel weer open is. De laatste paal voor de tunnel werd door een enthousiaste inwoner van Amsterdam Zuid in de grond geslagen. De pers was die dag aanwezig waardoor de promotors van J.u.i.c.e. Promotions veel bekijks kregen. Op de promotie dag werden de promotors vergezeld door een geluidswagen die typische muziek van een Brassband uit Amsterdam Zuidoost afspeelde.

Creator of moments

J.u.i.c.e. Promotions heeft deze dag gezorgd voor de promotors, het promotiemateriaal en voor de routes. Door de goede samenwerking met Rijkswaterstaat was het een geslaagde en vooral productieve promotie actie!Wil je jouw merk promoten en heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van vele promotieacties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij kunnen dit voor jou doen!

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK