fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

PROPERCORN Brand Activation – De Bijenkorf

History – How it all began…

PROPERCORN is opgericht door popcorn ondernemer Cassandra Stavrou. Haar passie voor popcorn was al op jonge leeftijd ontstaan. Vroeger toen zij nog een klein meisje was, stond zij uren met haar vader in de keuken. Hij was een hopeloze kok, maar maakte de allerbeste popcorn. Cassandra en haar vader experimenteerden met verschillende smaken en ingrediënten.

Deze geweldige herinneringen waren voor Cassandra de basis om in oktober 2011 te starten met haar eigen onderneming, PROPERCORN. Binnen vier jaar groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming en is nu al verkrijgbaar in 11 verschillende landen.

‘PROPERCORN, done properly’

Deze payoff is ontstaan, omdat PROPERCORN trots is op haar smaken. Het is een smaakvolle en gezonde snack, die je kan eten zonder je daar schuldig over te voelen! Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en overgoten met de lekkerste smaken, laag in calorieën, glutenvrij en ook nog eens vegetarisch. Dat is Guilt-free genieten!

De promoters voor deze demonstratie zijn dan ook properly gekozen en nauwkeurig getraind voor deze actie. Tijdens de actiedagen nodigen onze promotors de bezoeker uit om zijn of haar favoriete smaak te vinden. Zij zijn te herkennen aan een blauw PROPERCORN t-shirt en adviseren je over alle ins en outs van de smaken.

Creator of Moments

J.u.i.c.e. Promotions heeft promotors verzorgd om PROPERCORN onder de aandacht te brengen bij de bezoeker van De Bijenkorf in Rotterdam. Deze actie was onderdeel van de ‘find your flavour’ campagne. De PROPERCORN stand was voorzien van zes sampling tubes gevuld met elk een andere smaak. Onze enthousiaste promotors hebben tijdens de actiedagen bijna 3.000 samples uitgedeeld. De bezoekers van De Bijenkorf waren erg positief over PROPERCORN. De smaak ‘Sweet Coconut & Vanille’ was het meest populair. Op de voet gevolgd door ‘Sweet & Salty’ deze smaak deed het ook erg goed.

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK