fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotour Slim!nl Back 2 Schooltour

Promotour Slim!nl Back 2 Schooltour

Slim.nl staat voor legale software, hardware en computeraccessoires voor scholieren met kortingen tot wel 90% en dit wilden ze laten zien door middel van een promotour. Het belangrijkste verkoopkanaal voor Slim.nl is internet.

Een coole actie

Om het leven van scholieren wat leuker te maken, had Slim.nl een coole actie. Gedurende 5 weken trok het Slim.nl Promoteam in hun opvallende Volkswagen busje door het land langs vele scholen. Tijdens de pauzes konden de scholieren foto’s laten maken en vervolgens gratis een stickervel met een eigen foto aanmaken op de website. Ook kon er via deze website op je foto gestemd worden, waarmee je mooie prijzen kon winnen.

De afsluiting van deze campagne vond plaats tijdens de Studiebeurs in Utrecht waar circa 85.000 jongeren zich oriënteerden op hun studie- of beroepskeuze, the place to be voor Slim.nl.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK