fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotor voor de Provinciale Statenverkiezingen

Weet jij al alles over Utrecht? Sinds maandag 11 februari is de Utrechtse verkiezingscampagne ‘Kies jouw Utrecht’ voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart van start gegaan. Dit jaar doen er 14 partijen mee. J.u.i.c.e promotions is uiteraard ook van de partij. Er is een quizmaster ingezet in een spannende strijd tussen de Utrechtse deelnemers. En wie kan dit het best? Onze J.u.i.c.e. promotor Vincie natuurlijk.

Vincie is ingezet om meer bewustwording te creëren rondom de verkiezingen en is aan geen partij verbonden. Hij begint met een quiz waarin jonge studenten strijden tegen de partijen. Wie het meest kennis beschikt over de provincie wint de quiz. Na de spannende strijd won PVDA’er van Muilekom. Verder speelt Vincie de quiz door de hele Utrechtse regio. Het ultieme doel is om de inwoners zo te enthousiasmeren om te gaan stemmen. Ook op de campagne vinden er allerlei activiteiten plaats. De bezoekers krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om de lijsttrekkers van de politieke partij te ontmoeten op markten en in uiteenlopende debatten.

Stem op 20 maart!

Weet jij nog niet op wie je gaat stemmen? Vincie kan jij hierbij helpen. Het is belangrijk dat inwoners een keuze maken en toch gaan stemmen op 20 maart. Weet je het toch niet helemaal dan kun je de Kieskompas raadplegen.

De Provinciale Staten

De gekozen leden van Provinciale Staten zijn de volksvertegenwoordigers. Zij vormen het parlement van één van de twaalf provincies in Nederland. De provincie met het minst aantal inwoners heeft 39 zetels in de Staten. De provincie met het meest aantal inwoners telt maar liefst 55 zetels. Waarom is stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen nou zo belangrijk? De provinciale Staten kiezen de leden van de Eerste Kamer. Door te stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen heeft de inwoner dus invloed op de samenstelling van de Eerste Kamer.

Wat is Kieskompas

De methode van de Kieskompas maakt verschillen tussen politieke partijen duidelijk en scherp. Bovendien is Kieskompas de enige kieshulp die de standpunten van alle partijen controleert. Dit maakt Kieskompas tot de meest betrouwbare stemhulp van Nederland. De stemhulp is te vinden op Kieskompas.nl

Ook een quizmaster inzetten via J.u.i.c.e. ?

Wil jij ook jouw campagne of actie onder de aandacht brengen om meer naamsbekendheid te generen? J.u.i.c.e. kan je daar uitstekend bij helpen. Meer informatie? Neem dan vooral een kijkje in ons portfolio.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

Gerelateerde cases

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK