fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotietour Mijn CeWe Fotoboek

CEWE Color

Cewe Color is Europees kampioen in de fotofinishing. Jaar na jaar ontwikkelt Cewe Color meer dan 3 miljard kleurenfoto’s onder zowel eigen label als private label! Deze zomer gaat het “Mijn Cewe Fotoboek”-team op pad om de fotoboeken van CeWe te promoten. Het Cewe Fotoboek is een prachtige herinnering en een schitterend geschenk. Nu kan iedereen snel en eenvoudig een prachtig fotoboek samenstellen. Offset drukmachines van de nieuwste generatie vormen het hoofdbestanddeel van hun fotoboek productie. Dat waarborgt een snelle verwerking en de hoogste kwaliteit.

Promotietour

Geheel in stijl gaat het promotieteam in een gebrande jeep, met fotoboek op het dak, langs verschillende steden om daar de fotoboeken te promoten vanuit een opvallende promostand. Tevens delen zij ballonnen uit aan de kinderen en kortingsbonnen aan de ouders.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK