fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotietour Frisse blik op alcohol – kroegentocht

Promotietour Frisse blik op alcohol – kroegentocht

De campagne “een Frisse Blik op alcohol” komt voort uit het plan ‘Natuurlijk matig met alcohol’. Het gaat bij de campagne om bewustwording van alcoholmatiging en het alcoholgebruik onderwerp van gesprek maken. Hierbij staat een gemeenschappelijke aanpak voorop. In heel Nederland stijgt de consumptie van alcohol flink. De leeftijd van drinkers daalt, het aantal drinkers groeit, de hoeveelheid per persoon neemt fors toe en daarmee ook het alcoholmisbruik. Daar wil de overheid graag iets aan doen!

Pimp Your Stamkroeg

J.u.i.c.e. Promotions heeft een flink aantal horecagelegenheden overvallen onder het motto “Pimp Your Stamkroeg”. De promoteams hebben de kroegen gepimpt met campagnematerialen (toogmatten, bierviltjes, ansichtkaarten, posters). Daarnaast was het doel om de kroegbezoekers bewust te maken van alcoholgebruik door het stellen van ludieke vragen over alcoholgebruik. De antwoorden op deze vragen werden gepubliceerd op een speciaal gemaakte website voor deze campagne.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK