fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteams voor winkelopeningen SNS Bank

Promotieteams voor winkelopeningen SNS Bank

SNS bank stond in het verleden bekent om de spaarbank, maar is tot op heden nu ook een bank die betaalrekeningen, hypotheken en verzekeringen bevat. Terwijl in Nederland het aantal bankfilialen afneemt, verdubbelt SNS bank juist de komende jaren het aantal SNS winkels. De SNS winkels vervangen de traditionele bankkantoren van SNS bank. J.u.i.c.e. Promotions heeft onlangs de 100ste SNS winkel opening kracht bijgezet in Gemert om dit speciale moment te vieren.

Store traffic

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt in samenwerking met de SNS bank de winkelopeningen en lokale marketingactiviteiten met promotieteams. De teams van J.u.i.c.e. promotions zorgen voor bekendheid en storetraffic naar de nieuwe winkels van de SNS bank. Dit doen we telkens op een andere leuke en verrassende manier zoals bijvoorbeeld met SNS-ijsjes (bolletjes in huisstijlkleuren) en SNS-cupcakes.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK