fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteams voor Vakantie Veilingen Saunaweken

Het was tijd om op te warmen, ook voor onze promotieteams. Tijdens deze koude wintermaanden bracht Vakantie Veilingen de Saunaweken onder de aandacht. Lekker alle ziektekiemen uitzweten en optimaal genieten van een dagje sauna. Of je nou alleen gaat of met je hele familie, je weet zeker dat je tot rust komt. De promotieteams waren de sauna masters van de campagne. Ze deelden flyers uit aan het winkelend publiek, en hierop stond een winactie en een kortingscode voor een relaxed dagje sauna.

Onze promotieteams zijn aandachtstrekkers!

Behalve een kortingsbon voor een heerlijk dagje sauna, ging het winkelend publiek ook naar huis met een lach. We plaatsten een gepersonaliseerde photobooth. Voor onze promotieteams DÈ manier voor een optimale activatie. Door middel van props met blote lichamen kon het publiek op de foto. Daarbij heeft J.u.i.c.e. Promotions tekstballonnen ontworpen met verschillende tekstjes: “It’s getting hot in here” , “Sauna time!”, “I don’t sweat, I sparkle”. Vakantieveilingen levert beachflags voor extra aandacht! Aandacht gegarandeerd!

De foto wordt geprint en is voorzien van een logo met een korte boodschap. Dus behalve een leuke dag, had het publiek ook nog eens een leuk aandenken! Daarbij kon je ook je foto posten op social media met de #vakantieveilingen, hierdoor maakte je kans op leuke prijzen.

Promotieteams zijn Hot!

Wil jij ook een warme activatie voor jouw merk organiseren? Of juist ijskoud de aandacht op je vestigen? Dat kan! Wij zijn de specialist op het gebied van promotie, promotie op festivals, fundraisers, product promotie, roadshows en nog veeeeeel meer!
Bij J.u.i.c.e. Promotions zitten we er warmpjes bij, dus neem dus snel contact met ons op. Nog wat inspiratie nodig? Neem dan nog even een kijkje in ons portfolio. Tot snel!

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK