fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteams voor nieuw magazine: re.Public

Promotieteams voor nieuw magazine: re.Public

Sdu Uitgevers is een uitgeverij van vakinformatie voor meerdere doelgroepen. Eén van de belangrijkste doelgroepen die Sdu al jarenlang bedient is de overheid. Met diverse uitgaven waaronder bekende titels als “Staatscourant”, “VNG Magazine” en “Provincies” worden diverse doelgroepen binnen de overheid bereikt.

re.Public

Op 29 mei werd er een nieuw wervingsmedium gelanceerd door Sdu Uitgevers genaamd “re.Public”. Dit medium omvat een wekelijks magazine, een website en een e-nieuwsbrief. Het product is met name gericht op de jonge uitvoerende ambtenaar die hoger opgeleid is en zeer carrièrebewust. Het product bevat naast nieuws, interviews en artikelen ook vacatures.

Naamsbekendheid

Het doel van de actie was om naamsbekendheid te creëren en daarnaast het werven van nieuwe abonnees. Bij de Provinciehuizen, Ministeries en diverse gemeentes stonden er promotieteams klaar in branded kleding en een grote banner om de ambtenaren van een re.Public te voorzien.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK