fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotieteams & verkoopteams Nuon Warmte Garantie

Promotieteams & verkoopteams Nuon Warmte Garantie

Momenteel staan de promotieteams van Nuon in diverse steden om het Nuon CV-Ketel Service abonnement onder de aandacht te brengen van de consument. Het Nuon CV-Ketel ServiceAbonnement voorkomt veel ‘gedoe’ bij de consumenten thuis, wanneer de CV-Ketel gebreken gaat vertonen.

Branded stand

De teams staan op high-traffic locaties met een opvallende branded stand. Buiten verkoop van de abonnementen, heeft het team als doel consumenten te informeren over Nuon. Geïnteresseerden worden op de stand uitgenodigd voor een lekkere kop warme chocolademelk en vervolgens worden de consumenten optimaal geïnformeerd over hun specifieke situatie. Indien gewenst kunnen de consumenten direct een service abonnement afsluiten bij het promotieteam. Wanneer de consumenten de stand verlaten ontvangen zij een Nuon servicepakket.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK