fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotieteams Staatsloterij delen fortune cookies uit

Staatsloterij

Afgelopen 10 maart was de megatrekking van de Staatsloterij waarbij men kans maakte op 27,5 miljoen euro. De Staatsloterij stimuleert Nederlanders hun dagdromen waar te maken, want, eerlijk is eerlijk, iedereen wil toch een groot bedrag op zijn of haar bankrekening winnen?

Gelukskoekjes

Nederland is door J.u.i.c.e. Promotions verrast door oranje promotieteams duizenden gelukskoekjes te laten uitdelen met daarin de vijf meest voorkomende dagdromen van Nederland.

Daarmee wilde de Staatsloterij Nederlanders aanmoedigen vooral hun dagdromen na te jagen. Daarnaast was het doel om deze personen een beetje geluk toe te wensen. Daarnaast was het doel mensen te stimuleren volledig te laten gaan voor de jackpot!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK