fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotieteams Rijkswaterstaat – Hoe hoog is die van jou?

Promotieteams Rijkswaterstaat – Hoe hoog is die van jou?

Als een vrachtauto vastloopt in een tunnel door te hoge belading of door een te hoge oplegger, dan zorgt dat voor veel overlast, maar door onze promotieteams niet meer! Maar nog steeds rijden te hoge vrachtauto’s door. Zelfs als ze ‘ontdekt’ zijn door het detectiesysteem. Dat geeft veel oponthoud, want bij een zogenaamde ‘hoogtemelding’ gaan de lichten op rood en staat alles stil. Tevens kan een klapperend zeil er ook voor zorgen dat de tunnel wordt afgesloten.

Rijkswaterstaat startte onlangs een proef bij de Drechttunnel. Een intelligent systeem herkent te hoge vrachtauto’s, al voor de laatste afrit. Het kenteken van deze vrachtauto verschijnt dan als waarschuwing op een route-informatie-paneel, met het verzoek aan de chauffeur om de omleidingroute te nemen.

Op 5 verschillende locaties waar veel vrachtwagenchauffeurs komen, brachten promotieteams de campagne Hoogtemeldingen onder de aandacht. Dit deden ze door flyers en rolmaten in de vorm van een karabijnhaak uit te delen. De doelstelling van deze campagne was om de vrachtwagenchauffeurs er bewust van te maken dat een te hoge lading voor veel oponthoud kan zorgen. Niet alleen voor de chauffeur zelf, maar ook voor zijn of haar medeweggebruikers.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:      
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK