fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteams voor Blokker opening

Het is je vast niet ontgaan: Blokker is druk bezig met een restyling van zijn winkels en voor deze feestelijke heropeningen zet J.u.i.c.e. Promotions haar enthousiaste promotieteams in. Een mooie klus voor deze oer Hollandse retailer, die in 1 jaar tijd al meer dan 150 vestigingen heropende.

Onze promotieteams hebben de duidelijke instructie om er een feestje van te maken op de winkelvloer. Iedere keer weer. We komen dus gewapend met confetti kanonnen, oranje loper en natuurlijk knippen we een oranje lint door als officiële opening. En soms is er zelfs een heuse DJ aanwezig voor wat fijne deuntjes op de feestdag.

We werken samen met het gerenommeerde bureau Xsaga en pakken lekker groot uit. Omdat de filialen een eigen thema/aanpak hebben, zijn er meerdere concepten ontwikkeld voor de openingen. Zo wordt de belevenis van iedere opening weer uniek. 

Promotieteams Rollende keukens

We plaatsen 2 Piaggio’s voor de deur bij het filiaal. Eén ervan heeft een percolator (koffiemachine) en de andere een kunstwerk van pannen. Geheel in oranje gespoten als een nog duidelijkere aanduiding op de nieuwe huisstijl van de Blokker. De koffie zorgt voor veel traffic en dat het publiek zich lang bij de winkel ophoudt. Het nieuwe assortiment en de nieuwe uitstraling van Blokker doen de rest, zoals het hoort bij Shoppermarketing. 

Promotieteams Tentoonstelling

Wij horen je al denken: Een tentoonstelling? Já! Onze promotieteams zijn all out gegaan en hebben een tentoonstelling van het pannen kunstwerk gemaakt. Het kunstwerk is met koord en piketpaaltjes afgezet, om een museale uitstraling te creëren. Daarnaast hebben we sign jugglers geplaatst om het evenement een extra kick te geven en aandacht te trekken. 

Promotieteams Koffiebar

Omdat koffie nou eenmaal een goede en sympathieke publiekstrekker is, hebben we bij andere filialen zelfs een heuse koffiebar geïnstalleerd! Alle klanten krijgen bij binnenkomst een lekker bakje koffie of thee. Geserveerd met een lach door onze promotieteams. Uiteraard hebben we ook hier weer de gezellige ballonpilaren geplaatst, zodat het feest buiten al zichtbaar is.

Voorlopig is Blokker nog niet klaar met het heropenen van zijn filialen. Onze promotieteams staan elke keer weer te trappelen om er een feestje van te maken. Wil jij ook een feestje bij jouw bedrijf of winkel?? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie of een op maat gemaakte offerte. Wil je nog meer leuke acties zien van J.u.i.c.e. Promotions? Neem dan een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK