fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteams opening Ziggo Studio Zwolle

Ziggo

Ziggo is een telecomaanbieder die de beste online service aanbiedt. Op 15 maart vond in  Zwolle de opening plaats van haar eerste winkel. Het nieuwe winkelconcept heet Ziggo Studio en is gericht op service, verkoop en beleving.

Nick & Simon

Bezoekers werden via de rode loper door een piccolo met popcorn en prosecco in de studio onthaald. Ziggo had gedurende vier weken evenementen gepland in de Studio. Waaronder workshops digitaliseren van filmpjes en acteren met acteur Barry Atsma. Ook schrijver Kluun kwam langs op 24 april. Daarnaast was het hoogtepunt een optreden van Nick en Simon. Ze traden op voor enkele honderden mensen die van Ziggo een gratis toegangskaartje hadden gekregen.

J.u.i.c.e. Promotions verzorgde alle promotieteams, hostesses en personele inzet rondom de opening, de activiteiten en het optreden van Nick en Simon.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK