fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteams MSL cultuurbewustzijn

Promotieteams ‘Maak het mee in Mokum!’

Dierenpark Artis,  Stadsschouwburg Amsterdam en het Stedelijk Museum hebben samengewerkt om het maatschappelijke belang van kunst, cultuur en natuur meer onder de aandacht te brengen. Onder de noemer ‘Maak het mee in Mokum’ organiseerden de instellingen gezamenlijk activiteiten met als doel het cultuurbewustzijn bij het publiek te stimuleren.

Activiteiten

De eerste reeks activiteiten was gericht op families en kinderen. In de meivakantie (1 tot en met 8 mei) organiseerden de partners extra activiteiten voor deze doelgroep, zoals workshops, familierondleidingen en extra voorstellingen.

J.u.i.c.e. Promotions heeft in opdracht van MSL in een dag 108 basisscholen bezocht om in totaal 15.000 lanyards uit te delen aan kinderen tussen 6 en 12 jaar.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK