fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteams Kruidvat online fotoservice

Promotieteams Kruidvat online fotoservice

Cewe Color is marktleider op het gebied van foto finishing. Dat wil zeggen, het ontwikkelen en afdrukken van foto’s in de breedste zin van het woord, van filmrolletjes tot digitaal. Omdat op dit moment veel mensen zijn overgestapt van het gewone filmrolletje naar digitaal, dreigen de fotoboeken een beetje op de achtergrond te raken. Hier wil Cewe Color in samenwerking met het Kruidvat wat aan doen, door het promoten van de online fotoservice.

Dit doen we door enthousiaste promotieteams op stap te sturen met voorbeeldboeken, flyers en ballonnen voor de kids. De promotieteams brengen de fotoboeken onder de aandacht bij verschillende Kruitvat filialen en evenementen in het land.

Doelstelling

De doelstelling van deze actie is om zoveel mogelijk mensen te informeren over het fotoboek en natuurlijk korting die ze krijgen als men binnen twee weken reageert.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK