fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotieteams Electrabel – Het is jouw Energie

Electrabel

Electrabel is de grootste energieproducent van Nederland en maakt deel uit van GDF SUEZ, een belangrijke wereldspeler op het gebied van energie, watervoorziening en afvalverwerking. In Nederland is Electrabel een veelzijdige energieonderneming.
Electrabel produceert elektriciteit en warmte met moderne centrales die een hoog rendement hebben.
Het bedrijf bouwt aan een leidende positie in energieoplossingen en in klanttevredenheid en doet dit met respect voor een evenwichtige balans tussen persoonlijke ambities en maatschappelijke ontwikkelingen.

Rebranding

Electrabel startte 1 december 2008 in Nederland met een omvangrijke campagne in diverse nationale media als onderdeel van de rebranding van Rendo Energie/Cogas Energie naar Electrabel. De campagne bestaat uit commercials op radio en televisie, dagbladadvertenties, buitenreclame en ook promotieteams. Het bedrijf maakt in de campagne duidelijk dat Electrabel niet alleen de grootste elektriciteitsproducent van Nederland is, maar ook een zeer betrouwbare energieleverancier die stevig verankerd is in onze samenleving.

Promotieteams

Middels promotieteams heeft J.u.i.c.e. Promotions een belangrijke bijdrage geleverd aan de campagne. Dit met succes want een groot aantal gerenommeerde (zakelijke) klanten heeft de keus voor Electrabel inmiddels gemaakt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK