fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotieteams einde busstaking Connexxion

Promotieteams einde busstaking Connexxion

Soms word je gebeld door een klant met de vraag: “kunnen jullie morgenochtend in heel Nederland promotieteams inzetten?”. Connexxion kwam met deze vraag toen ineens bleek dat de staking in het streekvervoer over was en de bussen weer volgens dienstregeling gingen rijden.

Ons antwoord: “Ja”. Maar toen kwam de opmerking “we willen het graag leuk aankleden met sandwichborden, rugdragers en polo’s. Ook willen we alle 20.000 reizigers iets leuks van Connexxion meegeven”. Ook dat was mogelijk, al kostte het wat moeite!

Station Amersfoort

De volgende ochtend stonden Frank Janssen, directeur Connexxion Nederland, en Janny Koppens, FNV bestuurder, samen met het promotieteam op het station in Amersfoort klaar om Connexxion-reizigers op weg te helpen. Samen trakteerden zij de reizigers op een vers croissantje en een glas Jus d’orange. Op alle andere OV-knooppunten zette Connexxion promoteams in om het publiek een leuke versnapering aan te bieden. Met deze actie wil Connexxion een positief gebaar maken naar de reiziger, na een lange periode van stakingen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK