fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Boni supermarkt promotieteams

Boni Supermarkt opent webwinkel

De Nederlandse supermarktketen Boni is in 1972 opgericht en heeft zich inmiddels uitgebreid tot 43 filialen. Sinds 2 mei kunnen klanten online boodschappen doen op de vernieuwde website van Boni Supermarkten. Op www.bonisupermarkt.nl is een webwinkel ingericht waarin het assortiment besteld kan worden, zodat het voor de consument erg gemakkelijk en overzichtelijk vanuit huis gedaan kan worden. De consumenten moeten van deze nieuwe mogelijkheid gebruik kunnen maken en daarop geattendeerd worden.

Lancering webwinkel

Op Koninginnedag heeft J.u.i.c.e. Promotions in vele steden waar Boni Supermarkten zitten, promotieteams ingezet voor de bekendmaking van de lancering van de webwinkel van Boni. Omdat niet alle steden op een gemiddelde (weekend-) dag veel traffic hebben, is bewust gekozen voor Koninginnedag. De steden werden door de feestelijke dag zeer druk bezocht door veel enthousiaste potentiële klanten. Er was geen betere dag voor de lancering van de webwinkel! Zo was er dubbel feest!

Wilt u meer informatie over hoe wij de lancering van webwinkels op een opvallende, feestelijke manier onder de aandacht kunnen brengen? Neem dan contact op met Juice Promotions.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK