fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteams Amstel voor test nieuw bier in horeca

Promotieteams Amstel voor test nieuw bier in horeca

Amstel test in zestig horecazaken een nieuw biertje genaamd Amstel Pulse. Het nieuwe biertje zit in een doorzichtig flesje met een ‘rip cap’, een dop die er met een lipje kan worden afgetrokken. De test vindt plaats in de periode Augustus en augustus. De test met de Amstel Pulse moet uitwijzen in hoeverre het bier geschikt is voor de horeca en zo ja, voor welk type horecabedrijf.

Kroeg gangers

Onze promotieteams bezoeken 60 outlets twee keer. Gewapend met goed gekoelde Amstel Pulse, een walking bar, kortingsvouchers en lead-flyers gaan de teams op pad. De prachtig uitziende dames maken op een enthousiaste wijze hun entree in de horecagelegenheden. Aan tafel of gewoon staand in de kroeg worden samples van Amstel Pulse uitgeschonken op de custom-made walking bars. Vervolgens krijgen de kroeg gangers de kans om Amstel Pulse te proeven en wanneer het positief ontvangen wordt, krijgt men een kortingsvoucher. Op deze manier wordt Amstel Pulse op een ludieke wijze onder de aandacht gebracht en worden trial-aankopen gegenereerd. Wanneer de pilot positief uitpakt wordt Amstel Pulse volgend jaar officieel in Nederland geïntroduceerd.

Het nieuwe bier is al verkrijgbaar op de Russische, Hongaarse en Griekse markt. De fles is ontworpen door VBAT, die er dit jaar in Cannes een designprijs mee won. Amstel wil zich met de vernieuwde verpakking meer richten op een trendy publiek. Het bier bevat 4,7 procent alcohol.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK