fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteam Sloggi’s mooiste billen event

Promotieteam Sloggi’s mooiste billen event

Afgelopen maand werd in Nederland voor de tweede keer de Sloggi-wedstrijd voor ’s lands mooiste billen georganiseerd. De 23-jarige Charisa de Haan heeft de mooiste billen onder de vrouwen. Pierre Alexander (31) heeft de mooiste mannenbillen. Dat was het oordeel volgens de jury, bestaande uit onder andere TMF-VJ Sascha Visser. De wedstrijd werd gepresenteerd door model en presentatrice Anouska Wink in het Amsterdamse Hotel Arena .

Internationale finale

Charisa gaf aan ‘echt heel blij’ te zijn met haar eervolle titel. Zij en Pierre zullen Nederland verdedigen in de internationale finale op 12 november in Parijs. Samen met 40 andere nationale billenvertegenwoordigers strijden zij daar, om hun billen als mooiste ter wereld te mogen bestempelen. Degene die dat lukt, wint ook nog eens een bedrag van €15.000,-, een internationaal modellencontract én niet te vergeten een billenverzekering. Als Pierre en Charisa niet winnen gaan ze alsnog niet met lege handen naar huis, ze hebben al een fotoreportage voor FHM, een fotoshoot voor Sloggi en €1.000,- in the pocket.

Begeleiding

In navolging op het succes van vorig jaar heeft J.u.i.c.e. Promotions ook dit jaar weer een sprankelend promotieteam van aantrekkelijke dames verzorgd voor de begeleiding van het event van pers tot naaste familie en vrienden.


Categorien:    
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK