fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotieteam Skills Masters on tour in Limousine

Skills Masters

Skills Masters is een driedaags evenement in het kader van werk, opleiding en vakmanschap. De beurs wordt jaarlijks bezocht door duizenden vmbo’ers en mbo’ers, groep 7 en 8 leerlingen en ouders van deze leerlingen/studenten. Op het evenement kunnen deze jongeren tegen elkaar strijden in verschillende vakgebieden. Deze jongeren zijn winnaars van de landelijke voorrondewedstrijden en strijden tijdens dit evenement om de kampioenschap.

Traffic

De afgelopen weken heeft het Skills Masters promotieteam in een extra lange Skills limo vele scholen bezocht. Met deze promotieactie werd traffic gegenereerd naar de beurs Skills Masters in Ahoy op 4, 5 en 6 maart 2010 evenals naar de website. Door het invullen van hun NAW-gegevens op een flyer werden de scholieren op de hoogte gehouden van het event en maakten ze kans om met de limo naar Ahoy te worden gebracht.

 

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK