fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteam Rijden op de smaak van water

Promotieteam Rijden op de smaak van water

Op zaterdag 4 oktober startte Connexxion en de provincie Zuid-Holland een pilot met een hybride waterstofbus met een promotieteam. De bus rijdt gedurende twee maanden in de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland.

Waterstof is één van de alternatieven voor fossiele brandstoffen. De uitstoot is uitsluitend waterdamp die niet ruikt en geen schadelijke uitlaatgassen bevat (`zero-emmission’). De bus kan op zowel waterstof als electriciteit rijden. Dat maakt dat de bus hybride wordt genoemd. Ander groot voordeel is dat de hybride waterstofbus aanmerkelijk stiller is dan de conventionele bus. De hybride waterstofbus maakt minder geluid en bij de elektrische aandrijving is hij welhaast helemaal geluidsarm. De zuivere waterstof bevindt zich in de waterstoftanks op het dak. De accu’s die gebruikt worden als gereden wordt op de elektrische aandrijving, worden gevoed door energie die vrijkomt bij het remmen en optrekken.

Onder de titel ’Rijden op de smaak van water’ loopt momenteel een actie waarbij reizigers en andere belangstellenden kennis kunnen maken met deze innovatieve bus. Iedere reiziger met de waterstofbus ontvangt een brochure met daarin informatie over waterstof en de bus, plus een coupon waarmee men tegen inlevering bij het promotieteam een flesje water ontvangt en kans maakt op een Iphone of een cheque van € 500,-.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:      
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK