fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotieteam en acteurs Kleenex Balsam

Kleenex Balsam Eerste Hulp Team

Elk jaar slaat zo ineens het verkoudheidsvirus toe en is heel Nederland verkouden. Dat is hét moment waarop het ‘Kleenex Balsam Eerste Hulp Team’ in actie komt!

Bezoek Promotieteam

Via Radio 538 werd opgeroepen om je bedrijf op te geven voor een bezoek van het promotieteam en acteurs wanneer je dacht dat het verkoudheidsvirus jouw bedrijf had bereikt. Op de website van Kleenex of via de Facebook-app kon je de check doen. Wanneer jouw bedrijf alle verschijnselen van verkoudheid had, kwam het promotieteam meteen in actie. Het team ging pas weer weg wanneer jouw werkplek Kleenex-proof was bevonden!

Sociale Media

Het team reed in een opvallende retro VW-bus en werd aangevoerd door een wel heel grappige professor. De bezoeken werden veelvuldig gefotografeerd en gefilmd en vervolgens gedeeld op Twitter en Facebook. Maar ook wij gebruikten de content voor de social media kanalen van Kleenex.

Bekijk hier het filmpje.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK