fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteam CNV promoot evenement WaytoWork

WaytoWork

De CNV BedrijvenBond is de organisator van WaytoWork; een evenement waarbij CNV jongeren graag wil helpen bij het zoeken naar een beroep dat bij hun past. Het is namelijk ontzettend moeilijk om nu al te beslissen wat je later wilt gaan doen. Welke baan lijkt mij leuk en is wat voor mij? En welke opleiding moet ik daarvoor dan gedaan hebben? Vrijdag 16 en zaterdag 17 mei 2008 werden alle vragen rondom een baan beantwoord op de Way to Work banenmarkt in Harderwijk.

Bekendheid

J.u.i.c.e. Promotions heeft gezorgd voor gerichte bekendheid van het event onder de doelgroep door het inzetten van promotieteams. De teams zochten de jongeren op nabij scholen, sportclubs, in woonwijken en winkelcentra. Met een fris team en een leuke boodschap kom je een heel eind want het aantal bezoekers overtrof alle verwachtingen!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK