fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotieteam Carglass deelt 25.000 sterretjes uit

Carglass

Autoruitschade? Carglass vervangt of repareert vrijwel elke autoruit ongeacht model, bouwjaar en ook merk van de auto. Nog niet iedereen is van de kwaliteiten en diensten van Carglass op de hoogte. Daar moet verandering in worden gebracht.

Sterretjes

Het promotieteam van J.u.i.c.e. Promotions deelde voor bureau SyndiQate en haar opdrachtgever Carglass op oudejaarsdag in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven vuurwerksterretjes uit aan automobilisten. Een ludieke actie met de tekst ‘Wij willen u ook eens blij maken met een sterretje’. In totaal hebben wij voor Carglass 25.000 sterretjes uitgedeeld. Een grote en vooral ook sympathieke activatie op de laatste dag van het jaar, gerealiseerd door J.u.i.c.e. Promotions binnen een paar werkdagen! Een hele opvallende en tevens sympathieke guerrilla actie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK