fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promogirls voor TomTom RIDER op de motorbeurs

Onze Promogirls op het motorevent van het jaar!

22 februari was het weer zo ver, onze promogirls waren op de motorbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is dè beurs die elke motorliefhebber groot op zijn/haar kalender moet hebben staan. Net als eerdere jaren kan TomTom niet ontbreken op het motorevent van het jaar. En ze konden wel wat Juicy hulp gebruiken. Daarom hebben wij gezorgd voor 3 leuke, enthousiaste, vrouwelijke promotors die TomTom de extra boost konden geven die ze nodig hadden.

 

TomTom Rider 410

Welke motorrijder droomt hier nou niet van, lekker toeren op de motor door de meest opwindende kronkelroutes zonder saaie rechte stukken. Vanaf nu kan deze droom werkelijkheid worden. Met de nieuwe TomTom RIDER 410 is het selecteren van de meest opwindende routes mogelijk. Nooit meer saaie, rechte wegen, maar rij de zonsondergang tegemoet en voel de vrijheid en het avontuur.

Je kan op drie niveaus kronkelroutes en heuvelachtige routes selecteren. Of ontdekt nieuwe routes door simpelweg op de kaart een omgeving en een startpunt te selecteren om een rondrit te plannen. TomTom RIDER 410 doet dan de rest en plant een mooie tocht voor je. Laat je inspireren door de kennis en ervaring van andere motorrijders. Of creeer zelf je avontuurlijke routes en upload deze via MyDrive naar de RIDER 410.

Dit is echter niet het enige, de TomTom RIDER 410 beschikt over de mogelijkheid om het apparaat een kwartslag te draaien voor een staande weergave, hierdoor is meer van de weg te zien. Je krijgt via een bluetooth-aansluiting in de helm de gesproken instructies en je kan ook meteen je mobiele telefoon beantwoorden zonder je ogen van de weg te houden. Kortom de must have voor elke motorliefhebber.

De J.u.i.c.e. Promogirls

Een spectaculair product als de TomTom RIDER 410 heeft eigenlijk geen extra uitleg nodig. Maar toch kwamen onze promogirls goed van pas. Zij wisten alle ins en outs van het systeem en konden zo de bezoeker overtuigen de TomTom RIDER aan te schaffen. Door de sympathieke en duidelijke uitleg en een charmante demonstratie, kreeg het product de aandacht die het verdiende. Daarnaast konden alle vragen en bezwaren van de bezoekers meteen worden beantwoord. Persoonlijk contact bewees maar weer eens de snelste route naar succes te zijn.

Wil jij ook voor jouw merk een toffe ervaring creëren of meer sales genereren? Wacht dan niet langer. Onze J.u.i.c.e. magie kan ook jouw merk een handje helpen. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte. Meer toffe merkervaringen zien? Navigeer dan naar ons portfolio.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK