fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotie samples LG aircosysteem

Artcool

Het beeld dat in Nederland bestaat over airconditioning is dat het grote lelijke witte bakken zijn. LG doorbreekt dat beeld met het ontwikkelen van de eerste design airconditioners. De productnaam voor dit type airco’s is Artcool. Het mooie aan deze airconditioners is dat je zelf je airco kan aanpassen naar je eigen smaak. Je kunt zelfs een foto op het apparaat laten ontwikkelen. Zo is een airconditioner nooit meer saai of standaard. J.u.i.c.e Promotions voerde een promotie campagne uit om de naamsbekendheid te vergroten.

Promotie campagne

De doelstelling van de campagne was het opbouwen van naams- en productbekendheid binnen de doelgroep van 30-49 jaar. Door het overhandigen van de sample kwam de bezoeker van Hargen aan Sail op een sympathieke manier in aanraking met de lokale Artcoolshop. Het resultaat was een verhoogde hoeveelheid traffic naar de installateurs van de LG Artcoolshop.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK