fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Hostesses MWG AMMA Awards

Hostesses MWG AMMA Awards Amsterdam

Wie kent het niet? De bekende MWG AMMA Awards. Het promotie team van J.u.i.c.e Promotions, heeft de opdracht gekregen om dit geweldige media evenement te ondersteunen. Wij zorgden voor de hostesses in Amsterdam en de promotietour voorafgaande het evenement. De feestelijke uitreiking in het thema Magic, vond plaats op donderdag 17 mei 2018 in Theater Amsterdam. Voor elf categorieën wordt per categorie een professionele vakjury samengesteld, dit jaar ging het over de volgende categorieën:

 • Beste gebruik van een medium
 • Beste engagementstrategie
 • Beste media-innovatie
 • Beste mediaperformance
 • Beste mediastrategie
 • Merk van het jaar
 • Mediabureau van het jaar
 • Media-exploitant van het jaar
 • Hans du Chatinier-prijs
 • Carl Lipp-prijs (Mediavertegenwoordiger van het jaar)
 • YIM Mediatalent van het jaar

MWG

MWG is dé branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie en wil een verbindende rol spelen tussen media, merken, content, tech & data. De MWG is in 1971 opgericht met als doel om via diverse bijeenkomsten en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Daarnaast is MWG een sociaal platform dat de mogelijkheid biedt mensen uit het vak te ontmoeten.

Missie & Visie MWG

Om de professionaliteit in de mediabranche te verhogen, probeert MWG  verbindingen te leggen tussen media partijen en door een platform te zijn voor mensen die zich bezighouden met commerciële media. Dankzij MWG kunnen zij elkaar regelmatig ontmoeten, inspireren en hun kennis vergroten. Daarnaast wil MWG alle mediaprofessionals verbinden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil jij ook hostesses inzetten in Amsterdam of daarbuiten? Een warme activatie voor jouw merk organiseren, of juist ijskoud de aandacht op je vestigen? Dat kan! Wij zijn de specialist op het gebied van promotie, hostess service, promotie op festivals, fundraisers, product promotie, roadshows en nog veel meer! Onze promotors zijn altijd enthousiast en proberen het beste uit het product of dienst te halen. Vind je dit interessant? En wil je nog meer acties van J.u.i.c.e bekijken? Neem dan een kijkje in ons portfolio voor meer info en inspiratie.


Categorien:
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK