fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotie Museumjaarkaart tijdens Museumweekend

Museumjaarkaart

Het museumweekend, 10 en 11 april jl. was met bijna 1 miljoen bezoekers een enorm succes. De museumvereniging wilde de enorme stroom bezoekers benutten voor de promotie van de Museumjaarkaart. Met de museumjaarkaart kunnen museumliefhebbers een jaar lang onbeperkt genieten in 400 musea. Het is dus belangrijk dat de museumbezoekers op de hoogte zijn van het bestaan van de museumjaarkaart.

Kraskaarten

Voor het bekend maken van dit product zijn er promotors vanuit J.u.i.c.e. Promotions ingeschakeld. Promotors hebben kraskaarten uitgedeeld bij tientallen musea in heel Nederland met een “everybody win concept’’. Het doel van de actie was om zoveel mogelijk museumbezoekers naar de speciale actiesite te trekken. De museumbezoekers konden op de speciale actiesite zien wat ze gewonnen hadden na het invullen van hun NAW gegevens. De speciale actiesite werd druk bezocht.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK