fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

De Huishoud Beurs, jaarlijkse klassieker!

De leukste en gezelligste beurs voor jou en je vriendinnen! “Wie? Wat? Waar??” hoor ik je nu denken. De Huishoudbeurs natuurlijk! Het beroemde jaarlijkse event voor een dagje fun met vrouwen onder elkaar. Mode, interieur, lifestyle, beauty, maar ook proeven, proberen, ontdekken en genieten. De perfecte plek voor de promotieteams van J.u.i.c.e Promotions om mooie momenten en herinneringen te maken met de bezoekers.

Ieder jaar weer vertegenwoordigt J.u.i.c.e. Promotions diverse merken op deze bekende beurs en dat doen we dan ook al jaren met succes. Dit jaar zetten onze promotieteams zich in voor Spotta en Vriendin op de beurs in de RAI in Amsterdam.

Op de beurs voor Spotta

Samen met onze vrienden van Activation Heroes, organiseerden we een activatie voor het bekende folder merk. Er is op dit moment veel gaande in de folder branche en Spotta speelt hier fantastisch op in met zijn verschillende producten, waaronder de Folderkiezer. Een nieuw platform waar je nooit meer je zorgen hoeft te maken dat je een goede deal van je favoriete winkel mist.

Spotta staat dit jaar op de Huishoud beurs om naamsbekendheid te vergroten en zijn producten onder de aandacht te brengen bij zijn doelgroep. Een mooie klus voor J.u.i.c.e. Promotions om onze enthousiaste en getrainde promotors de doelgroep te informeren en te enthousiasmeren. Met 212.000  bezoekers waren er veel gegadigden die meer wilden weten over de digitale folder app, die je helemaal kan personaliseren.

Op de beurs voor Vriendin & Mijn Geheim

Elke week presenteren Vriendin en Mijn Geheim een scala aan emoties door te schrijven over het dagelijks leven van vrouwen. En hoe meer lezeressen, hoe meer er gedeeld kan worden. Daarom organiseerde J.u.i.c.e. Promotions een promotieteam en diverse ledenwerving activaties op de beurs. Zo werden er mini-abonnementen verkocht, en konden de bezoekers ook samen met hun vriendin/moeder/dochter op de foto. Door middel van de aanwijzingen op een flyer, was het mogelijk je eigen foto GRATIS te downloaden op de website. Als laatste kon je ook een Toilettasje winnen in een kras & win actie in de Huishoud Beurs app. Zo genereerden we extra traffic naar onze stand. We hebben zoveel nieuwe vriendinnen gemaakt, dat we er volgend jaar zeker weer bij zijn wat ons betreft!

Wil jij ook meer naamsbekendheid of abonnees generen op een beurs? Zoek dan niet verder! Bij J.u.i.c.e. Promotions ben je hiervoor aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact  met ons op en wij zorgen voor een spetterende actie voor jou merk. Eerst even verder kijken wat we allemaal nog meer doen? Check onze portfolio!

 

Dit project delen via:

Thirza STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Thirza OF BEL 020 - 5813070
3939

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK