fbpx
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promoteams Grandopening Telefoonkopen.nl

Promoteams Grandopening Telefoonkopen.nl

BelCompany  is de landelijke keten die gespecialiseerd is in mobiele telefoons. Deze keten bestaat inmiddels al twintig jaar en heeft uitbreidingsplannen. Begin dit jaar heeft BelCompany bekendgemaakt dat het van plan was zijn discount website ‘telefoonkopen.nl’ te gaan ondersteunen met fysieke winkels. Deze winkels gaan zich naast de huidige BelCompany filialen profileren als discount telecomwinkels. Inmiddels is de grote opening sinds begin augustus gerealiseerd in de Nederlandse steden.

Scherpste aanbiedingen

Zaterdag 5 Augustus heeft J.u.i.c.e. Promotions de officiële opening georganiseerd door spectaculaire aankleding van de winkels en de inzet van promoteams voor alle 29 filialen. Zoals je van een discounter mag verwachten, communiceerde het team de “scherpste aanbiedingen” middels een flyer aan het winkelend publiek. Het publiek kreeg op deze manier een warm welkom.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK